Vuokrattava lomahuvila – Villa Farmi

Loma Sydänmaalla

Villa Farmi on perheen tai pienryhmän kotoisa huvila keskellä Suomea, Raudaskosken luomukarjatilalla Kärsämäellä.

Käytössäsi on remontoitu ja tilava (n. 160m2) huvila, joka aiemmin toimi tilan päärakennuksena. Pihalla sijaitsevat hirsisauna,  kylpytynnyri, kesäkeittiö, kalustettu patio sekä pingis- / juhlasali. Lapsille on pihalla remontoitu kaksikerroksinen leikkimökki, hiekkalaatikko, kiikut ja keinut. Tilalla on lisäksi ratsuhevosia. B. True (lämminverinen), Oona (valkoinen isokokoinen poni) ja Norman (melkein valkoinen, isokokoinen risteytysponi) sekä pienemmille ratsastajille shetlanninponi (inkkariponi) Ville.

Maatilamme läheisyydessä sijaitsevat sorsakosteikon kota ja laavu luontopolkuineen, uusi kivikota sekä pienen ajomatkan päässä kirkasvetiset ja ainutlaatuiset hiekkarannat.

loma-sydänmaalla

majoitus

huvilan-ulkorakennus

huvila-piha

 

Lomahuvila majoitus

Majoittuminen tapahtuu maatilan entisessä päärakennuksessa. Talossa on neljä tilavaa makuuhuonetta, iso tupa, keittiö, aula, wc, kylpyhuone ja sähkölämmitteinen sauna. Tilaa on noin 160 neliötä. Suosittelemme majoitusryhmän kooksi max 8 aikuista ja 2 lasta/nuorta.

Lomahuvilan Tupa

Tupa on tilava. Tupaan mahtuu sekä suuri pirtinpöytä että sohvaryhmä.

Lomahuvilan Keittiö ja kesäkeittiö

Keittiössä on astianpesukone, iso jääkaappi, sähköhella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja voileipägrilli. Keittiössä on astiastot, ruoanlaittovälineet, leipomisvälineet jne. Pyykinpesukone löytyy pesuhuoneesta. Kesäkeittiössä pihalla sijaitsee kotakeittiö-ruoanlaittopiste sekä kaasugrillissä suuri valurautapannu. Kesällä voit valmistaa kesäkeittiössä vaikka koko aterian.

Makuuhuoneet / makuupaikat

Kaikki makuuhuoneet ovat tilavia. Makuupaikkoja on alakerrassa neljälle (4) aikuiselle sekä yläkerrassa neljälle (4) aikuiselle ja kahdelle lapselle/nuorelle.

Yläkerran vihreässä kammarissa on 2 x 120cm sängyt, jotka voi tarvittaessa yhdistää yhdeksi isoksi sängyksi. Viereen mahtuu silloin useampikin lapsi. (Kuva, jossa oranssi/terrakotta päiväpeitteet). Toisessa yläkerran makuuhuoneessa on sisustustakka sekä 160cm:n parisänky. (Kuva, jossa musta tapetti). Yläkerran aulassa on vuodesohva 2:lle hengelle. (Kuva, jossa sininen vuodesohva.)

Alakerran Emännän kamarissa on 2 yhden hengen sänkyä. Isännän kammarissa on 180cm moottorisänky. (Kuva, jossa vihreä päiväpeite.)

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen yhteydessä oleva sisäsauna on sähkölämmitteinen.

tupa

keittiö

makuuhuone

makuupaikat

makuupaikat2

makuupaikka

parisänky

kylpyhuone

 

Ulkotilat

Ulkosauna
Ulkosauna sijaitsee taloa vastapäätä, ja siellä saa nautiskella puukiukaan löylyistä. Saunan patiolla on iso (6 hengen) kylpytynnyri. Ulkosaunassa on tulisija sekä säteilylämmitin pukuhuoneessa, joka mahdollistaa sen talvikäytön. Ulkosauna tulee remonttiin kevään 2015 aikana.

sauna1

sauna2

 

Ratsastus

Tilalla on mahdollisuus ratsastaa kenttäolosuhteiden salliessa. Tilalla on 4 hevosta, Shetlannin ponista Suomen hevoseen. Ratsastushinnat: 10€/hevonen/tunti ja maastoratsastus 15€/hevonen/tunti. Ratsastustuntivaraukset mielellään vuorokautta aiemmin puh: 040-1429223/Lotta.

hevonen

hevoset

kesaratsastus-043

ratsastus

 

Majoitushinnat Villa Farmilla:

 

Ajankohta/aikaHinta
Viikko470 €
Viikonloppu pe-su320 €
Heinäkuun viikot500 €
Joulu ja Juhannus500 €
Uusi Vuosi600 €
Loppusiivous150€
Liinavaatteet40€
Ylimääräiset aikuismajoittujat50€/vko tai 25€/viikonloppu

 

Lisäpalvelut:

PalveluHinta
Ratsastuskentällä 10 €/hevonen ja maastossa 15 €/hevonen
Kylpytynnyrin oma lämmitys30 €/kerta
Sauna ja kylpytynnyri valmiiksi lämmitettynä50€/kerta

Voit myös halutessasi tuoda itse liinavatteet ja suorittaa loppusiivouksen.

 

Liinavatteissa on hyvä huomioida seuraavaa:

Alakerran Isännän kammarissa on 180cm leveässä moottorisängyssä yhtenäinen petauspatja, joten kannattaa käyttää parivuoteen aluslakanaa. Peitoiksi voit valita joko tuplatäkin tai normaalit peitteet.

Alakerran Emännän kammarissa on 2 kpl 90cm:n sänkyjä.

Yläkerran toisessa makuhuoneessa on 120cm:n vuoteet. Ota mukaan haluamasi kokoiset aluslakanat. Myös normaalilevyiset riittävät.

Yläkerran Yläkamarissa on yhtenäinen 160cm parisänky.

Yläkerran nukkuma-aulassa on 140cm:n vuodesohva.

 

Ota yhteyttä ja varaa