asuntoauto1

asuntoauto2

asuntoauto3

asuntoauto4

 

Hankimme elokuussa 2011 vuokrakäyttöön uuden matkailuauton. Matkailuautossa on istumapaikat ja vuodepaikat 7 hengelle (Max 4 aikuista ja 3 lasta). Edessä ylhäällä on n. 160cm:n leveä sänky ja takana reilun leveät kerrossängyt. Matkustajien paikoille saa petipaikat 3:lle.

Autossa on ilmastointilaite ja markiisi. Asumismukavuutta lisää myös sekä ovessa että ikkunoissa olevat helppokäyttöiset hyönteisverkot. Viileämmillä keleillä auto lämpenee joko sähköllä tai kaasulla.

Autoa vuokrataan Kärsämäen ja lähialueen asiakkaille, koska auto noudetaan tilalta ja palautetaan myös tilalle. Talveksi auto laitetaan seisontaan. Kesäkauden varaukset on syytä tehdä ajoissa, muulloin auton saattaa saada lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Vuokraajalla tulee aina olla voimassa oleva henkilöauton ajokortti ja vähintäin 3 vuoden ajokokemus. Vuokraajan täytyy myös itse kuljettaa matkailuautoa.

Hinnasto

Vuokraushinnat ovat seuraavat:

Viikko: 650€/vko sis. 700km. Ylimenevät kilometrit 0,55€/km.

Viikonloppu: 380€/2 yötä sis. 500km. Ylimenevät kilometrit 0,55€/km.

Lisäpäivät: 100€/vrk.

Varausmaksu on 200€, jonka maksamisen jälkeen on varaus voimassa. Varausmaksu palautetaan, kun auto palautetaan ongelmitta vuokrauksen jälkeen.

Auton käyttö:

Auton vieminen Suomen rajojen ulkopuolelle on kielletty.

Auto luovutetaan ja vastaanotetaan täydellä tankilla.

Älä tupakoi. Hajuhaittojen puhdistuksesta veloitetaan 2 vuokrapäivää ja pesukustannukset.

Lemmikkien kuljettaminen on kiellettyä.

Asiakas huolehtii seuraavista asioista ennen auton palauttamista:
– Suorittaa auton siivouksen ja vie roskat pois
– Tyhjentää jätevesisäiliön ja wc-kasetin
– Tankkaa polttoainesäiliön täyteen
– Tarkistaa, että yksi kaasupullo on täynnä ja toinen pullo vähintäin puolillaan

Mikäli asiakas laiminlyö edellä mainitut velvoitteet, veloitamme siivousmaksun 150€, sekä tarvittavan polttoaine- ja kaasumaksun.

Teemme parhaamme, että lomasi onnistuisi matkailuautollamme mahdollisimman hyvin. Ole siis hyvä, ja kerro mahdollisista huomaamistasi vioista tai parannusehdotuksista meille. Tehdään yhdessä mukavia lomahetkiä meille kaikille! Toivovat Seija ja Eero

 

Ota yhteyttä ja varaa