huvila-haliwilivau

Katso ruokalista tästä

Villa Haliwilivau on uusi, tasokas, rohkean designin huvila, joka sijaitsee vain 900m etäisyydellä 4-tieltä.

Huvila on pyöräily / lenkkeilymatkan päässä Kärsämäen keskustan palveluista. Huvilan osoite: Raatintie 28, 86710 Kärsämäki.

Päähuvilan koko on n. 180m2. Siinä on iso olohuone-keittiö, 3 mh + makuuparvi sekä day bed, sisäsauna+ kylpyhuone sekä kodinhoitohuone/pukeutumistila. Huvilassa on design-valulattiat ja tasokas tuplakeittiö.  Vuodepaikkoja päähuvilassa 8-12.  Keväästä syksyyn vuodepaikkoja on lisää myös rantasaunan tuvassa.

Huvilassa on huonekaluvarasto, jonka avulla kalustus voidaan vaihtaa lomahuvilasta myös kokous-, koulutus- tai juhlakäyttöön. Juhlatilana suosittelemme ryhmäkooksi talvisin max n. 30 henkilöä. Kokous- ja koulutustilat saamme järjestymään n.20-25 henkilölle.

Mikäli perheessänne on koira, jolle tarvitaan loman ajaksi hoitopaikkaa, kannattaa ottaa yhteyttä www.paakonhomekoirat.fi. Riitta Pääkkö ottaa pienimuotoisesti hoitoon koiria omaan kotiinsa. Villa Haliwilivau on lemmikkivapaa, mutta toiseen huvilaamme Villa Farmiin ovat myös lemmikit tervetulleita. 

Lomahuvila:

Huvilan nimi Haliwilivau kuvaa hyvin mökin ja ympäristön toimintoja,

Hali – tarkoittaa läheisyyttä, yhdessä oloa ja kokoontumista. Mökillä on suuret sohvat, johon mahtuu kokoontumaan. Perhesviitti ”Peikonpesä” mahdollistaa koko perheen yöpymisen yhdessä, mutta kuitenkin pienellä yksityisyydellä. Äiti- ja isä-peikot yöpyvät alakerrassa ja parven toisesta siivestä löytyy tilat vähän isommille peikoille ja toisesta siivestä pikku-peikoille.

Rantasaunaan ”Selkäsaunaan” mahtuu perhe yhdessä, samoin tilavaan paljuun. Kesällä huvilan takaterassin tassuammeessa voivat lapset pulikoida lämpimässä vedessä ja pöytäryhmän ääressä voivat vanhemmat samalla kahvitella. Keittiön saarekkeen ympärille mahtuu koko perhe kokkaamaan ja seurustelemaan yhtä aikaa. Ruoanlaitto on hauskaa Haliwilivaussa. Huvilassa on myös kaksi astianpesukonetta. Täytä toista ja ota toisesta puhtaat astiat. Helpottaa paljon. Maatilallamme tuotetaan luomu-Highlanderin lihaa. Kannattaa kysyä saatavuutta. Highlanderista valmistat laadukasta lähiruokaa.

Wili – tarkoittaa villiä, vapaata ja liikettä. Joen uimapaikassa on hiekkapohja. Virran liike luo tunnelmaa ja uinti sekä soutelu virkistävät ja ovat hyvää lomaliikuntaa.  Huvilalta löytyy kävelysauvat kahdeksalle (8) ja kävelytie menee koko matkan Kärsämäen keskustaan. Uusi kuntosali on n.1 km:n päässä. Tekonurminen urheilukenttä löytyy vajaan 2km:n päästä. Kärsämäen luontopolut laavuineen ja kotineen ovat myös käytettävissäsi.  Iso-Lamujärven kirkkaat hiekkarannat ovat vain n. puolen tunnin ajomatkan päässä. Liikkumiselle on monia hyviä mahdollisuuksia.

Vau – tarkoittaa todella Vau! Toivomme, että olemme osanneet rakentaa lomahuvila- kokonaisuuden, josta löydät monta käyttötarkoitusta sanalle VAU! Tule testaamaan ja anna meille palautetta onnistumisestamme.

Majoitustilat: 

Suosittelemme ryhmän kooksi max 8 aikuista + nuoriso/lapset. Erittäin hyvin huvila toimii 1-2 perheelle.

Päämakuuhuoneessa on 160cm parivuode (Kuva jossa vaal. ruskea päiväpeitto ja sängynpääty). Sänky on korkea ja napakka, toimii myös vaativamman selän omaavalla nukkujalla.

Peikopesä-perhe suiten alakerrassa on 2 x 90 cm vuoteet ja yläparvella 1 x 140 cm ja 1 x 120cm patjat. (Kuva, jossa lamppuna kärrynpyörä)

Salissa on 2 x 90cm vuoteet sekä vuodesohva, josta tulee 1 x 120cm vuode.

Olohuoneen Day bed on 1 x 120cm vuode.

Selkäsaunan saunatuvassa on lisäksi kesäkaudella käytössä 2 x 80cm vuodesohvat.

 

seijan-puhelin-015

sisakuvia-008

makuupaikka

lomahuvila-haliwilivau-6

makuuhuone1

uimaranta

rantasauna1

rantasauna2

hwv-pihhaa-088

hwv-pihhaa

hwv-pihhaa-013

sisalta-hwv-096

 

Kokous- ja koulutuspalvelut:

Olohuoneessa on tilat n. 20 hengen tilaisuuksille.  Olohuoneessa on kaapeliyhteys isosta smart-tv:stä tietokoneelle. Televisio on asennettu ylös seinälle, joten se näkyy hyvin kaikille.

Käytettävissä on myös Sali ja Saunakamari ryhmätyötiloina.

Ruokailun voi tilata joko huvilalle tai käydä lähellä olevissa Kärsämäen keskustan ruokapaikoissa ruokailemassa.

Tilaisuuden yhteyteen voit tilata myös saunan / saunat sekä paljun käyttöönne. Tai ohjatun kuntosalivuoron läheiseltä kuntosalilta.

lomahuvila-haliwilivau-2

salikuva

lomahuvila-haliwilivau-5

sekalaista-029

 

Juhlat:

Talvisin tilat riittävät n. 30- 40 hengen juhlien järjestämiseen tilavan oleskelutilan ja salin avulla.  Kesäaikaan voidaan autotalli muuttaa tarjoilu- tai juhlatilaksi. Lisäksi terassit sekä rantasaunan saunatupa antavat lisätilaa.

Kärsämäen Paanukirkko on näköetäisyydellä joen varrella.

Huvilalla on n. 30 hengen astiasto. Lisää voi vuokrata Kärsämäen Maa- ja kotitalousnaisilta.

Ruoan voit tilata huvilalle Ravintola Paalupaikalta. Ruokalajiksi voit tilata vaikkapa ulkofilepihvit pippurikermakastikkeella maatilamme Highland Cattle -luomulihasta valmistettuna.

ruokasali

oleskelutila

lomahuvila-haliwilivau-9

lomahuvila-haliwilivau-3

 

Majoitushinnat Villa Haliwilivaussa:

 

Ajankohta/aikaHinta
Viikko (sis. Haliwilivau ja Selkäsauna)720 €
Joulu ja Juhannus (sis. Haliwilivau ja Selkäsauna)1000€
Uusi Vuosi (sis. Haliwilivau ja Selkäsauna)1200€
Viikonloppu Pe - Su (sis. Haliwilivau ja Selkäsauna)500 € (Erikoishinnoitetuilla ajanjaksoilla vain viikkovuokrat)
Vuorokausi, vain maanantai - torstai välillä300 €
Huvilan hinta sisältää max 10 aikuismajoittujaaLisämajoittujat: 50€/vko tai 25€/viikonloppu
Päivätilaisuus Ma -To välillä (sis. Haliwilivaun)200 €
Haliwilivau ja Selkäsauna päivätilaisuutena Ma - To300 €

 

Lisäpalvelut

PalveluHinta
Loppusiivous 150 €
Liinavaatteet 40 €
Sauna ja kylpytynnyri valmiiksi lämmitettynä50 €
Kylpytynnyrin vesitäyttö omalämmityksen yhteydessä30 €/kerta

 

Ota yhteyttä ja varaa