Vuokrattavana – Metsäkämppä eräikkuna

Uniikki kohde metsässä, metsälammen rannassa.

Metsäkämppä Eräikkuna sijaitsee jäkäläkankaisessa metsässä, tiettömän reitin takana. Kävelymatkaa on kauniin kangasmetsän läpi pitkin polkua muutamia satoja metrejä. Sitä ennen on ajettu metsäautotietä muutamia kilometrejä. Kaikki tämä kannattaa. Kohde on luonnonkauniilla paikalla, helppokulkuisessa kangasmetsässä. Metsäkämppä Eräikkuna on nimensä mukaisesti ikkuna erämaahan.

Kohteessa on syksyllä 2019 remontoitu pieni ja vanha metsäkämppä, jonka yhteydessä lasitetulla terassilla takka. Lisäksi lammen rannassa on myös metsäsauna. Kylpyvesi haetaan saunaan luonnonlähteestä, joten vesi on puhdasta. Sekä mökki että saunarakennus sijaitsevat lammen rannassa ja niitä yhdistää pieni silta, joka kulkee puron yli.

Kämpässä on nukkumaparvi 2-3 hengelle. Parvella patjat, pari varapeittoa ja muutama tyyny. Alakerrassa on vuodesohva patjalla 1 henkilölle, sekä kamiina ja pirtinpöytäryhmä. Kahvipannu, kattila, paistinpannu, -lasta ja veitsi löytyvät, samoin jonkin verran kynttilöitä ja tulitikut. Muut varusteet sekä juomavesi kannattaa tuoda tullessaan. Metsäkämppä Eräikkunassa mahtuu yöpymään 2-4 henkilöä.


Ota yhteyttä ja varaa