huvila-haliwilivau

Visit Kärsämäki

Villa Haliwilivau on tasokas, rohkean designin huvila, joka sijaitsee vain 900m etäisyydellä 4-tieltä.

Huvila on pyöräily / lenkkeilymatkan päässä Kärsämäen keskustan palveluista. Huvilan osoite: Raatintie 28, 86710 Kärsämäki.

Päähuvilan koko on n. 180m2. Siinä on iso olohuone-keittiö, 3 mh + makuuparvi sekä day bed, sisäsauna+ kylpyhuone sekä kodinhoitohuone/pukeutumistila. Huvilassa on tasokas tuplakoneistuksella varustettu keittiö.  Vuodepaikkoja päähuvilassa 8-10.

Villa Haliwilivau on allergioiden vuoksi kielletty lemmikeiltä.

Lomahuvila:

Huvilan nimi Haliwilivau kuvaa hyvin mökin ja ympäristön toimintoja,

Hali – tarkoittaa läheisyyttä, yhdessä oloa ja kokoontumista. Mökillä on suuret sohvat, johon mahtuu kokoontumaan. Perhesviitti ”Peikonpesä” mahdollistaa koko perheen yöpymisen yhdessä, mutta kuitenkin pienellä yksityisyydellä. Äiti- ja isä-peikot yöpyvät alakerrassa ja parven toisesta siivestä löytyy tilat vähän isommille peikoille ja toisesta siivestä pikku-peikoille.

Rantasaunaan ”Selkäsaunaan” mahtuu perhe yhdessä, samoin tilavaan paljuun. Kesällä huvilan takaterassin tassuammeessa voivat lapset pulikoida lämpimässä vedessä ja vanhemmat voivat samalla kahvitella terassilla. Keittiön saarekkeen ympärille mahtuu koko perhe kokkaamaan ja seurustelemaan yhtä aikaa. Ruoanlaitto on hauskaa Haliwilivaussa. Huvilassa on myös kaksi astianpesukonetta. Täytä toista ja ota toisesta puhtaat astiat. Helpottaa paljon.

Wili – tarkoittaa villiä, vapaata ja liikettä. Huvilassa on tilava piha touhuta, joessa voi uida tai soutaa. Virran liike luo tunnelmaa ja uinti sekä soutelu virkistävät ja ovat hyvää lomaliikuntaa.  Kävelytie menee koko matkan Kärsämäen keskustaan. Tekonurminen urheilukenttä löytyy vajaan 2km:n päästä. Kärsämäen luontopolut laavuineen ovat myös käytettävissäsi.  Iso-Lamujärven kirkkaat hiekkarannat ovat vain n. puolen tunnin ajomatkan päässä. Kärsämäellä on hyvä latuverkosto ja kuntosali löytyy noin kilometrin päässä huvilalta. Liikkumiselle on monia hyviä mahdollisuuksia.

Vau – tarkoittaa todella Vau! Toivomme, että olemme osanneet rakentaa lomahuvila- kokonaisuuden, josta löydät monta käyttötarkoitusta sanalle VAU! Tule testaamaan ja anna meille palautetta onnistumisestamme.

Majoitustilat: 

Suosittelemme ryhmän kooksi max 8 aikuista. Erittäin hyvin huvila toimii 1-2 perheelle.

Päämakuuhuoneessa on 160cm parivuode (Kuva jossa vaal. ruskea päiväpeitto ja sängynpääty). Sänky on korkea ja napakka, toimii myös vaativamman selän omaavalla nukkujalla.

Peikopesä-perhesviitin alakerrassa on 2 x 90 cm vuoteet ja yläparvella 1 x 140 cm ja 1 x 120cm patjat. (Kuva, jossa lamppuna kärrynpyörä)

Salissa on 3 x 90cm vuoteet.

Olohuoneen Day bed on 1 x 120cm vuode.

Selkäsaunan saunatuvassa on lisäksi kesäkaudella käytössä 120cm leveä vuode sekä 80cm vuodesohva.

Majoitushinnat Villa Haliwilivaussa:

Ajankohta/aikaHinta
Viikko (sis. Haliwilivau ja Selkäsauna)850€, sesonkina 24.6-18.8.24 920€/vko
Joulu ja Juhannus (sis. Haliwilivau ja Selkäsauna)1000€
Uusi Vuosi (sis. Haliwilivau ja Selkäsauna)1200€
Viikonloppu Pe - Su (sis. Haliwilivau ja Selkäsauna)580 € (Erikoishinnoitetuilla ajanjaksoilla vain viikkovuokrat)
Vuorokausi, vain maanantai - torstai välillä300 €
Huvilan hinta sisältää max 10 aikuismajoittujaaLisämajoittujat: 50€/vko/hlö tai 25€/viikonloppu/hlö
Päivätilaisuus Ma -To välillä (sis. Haliwilivaun)200 €
Haliwilivau ja Selkäsauna päivätilaisuutena Ma - To300 €

Lisäpalvelut

PalveluHinta
Loppusiivous 150 €
Liinavaatteet 10€/ henkilö max 10 hengelle.
Sauna ja kylpytynnyri valmiiksi lämmitettynä75 €
Kylpytynnyrin vesimaksu30 €/kerta
Heppaloma heppanuorille läheisellä islanninhevostallilla. Lisätiedot: Päivi Holopainen 040-577 8062100€/ 2vrk /nuori sis. majoitus ja ruoka.

Ota yhteyttä ja varaa

sisakuvia-008

lomahuvila-haliwilivau-6

makuuhuone1

hwv-pihhaa-013

uimaranta

rantasauna2

rantasauna1

Ota yhteyttä ja varaa