Omamaatila

Uudet kotisivut

Uusien kotisivujen kera olemme lähteneet vuoteen 2015 valoisin mielin. Entiset kotisivut toimivat todella hyvin ja osin haikeana luovuimme niistä, kuin hyvästä ja luotettavasta, mutta paljon palvelleesta uskollisesta villapaidasta. Mutta maailma muuttuu ja tämä sähköinen maailma tuntuu muuttuvan vielä nopeammin. Toivottavasti uusien sivujemme ansiosta voimme palvella teitä vielä paremmin.

Vuosi 2014 jäi tilallamme historiankirjoihin rakentamisen ja vaihto-oppilas vuotena. Lähes koko vuosi meni rakentaessa, mutta täytyy sanoa, että kyllä kannatti! Villa Haliwilivau ja Selkäsauna ovat ylpeytemme. Suomessa on varmasti muitakin laadukkaita lomahuviloita, mutta kyllä on kovatasoinen tämä meidänkin kokonaisuus. Oikein odotan, kun saamme pihat viimeisteltyä ensi keväänä.

Vaihto-oppilaan saimme Saksasta elokuussa. Valerie on nyt ollut meillä puolet vaihto-oppilasvuodesta ja aika on mennyt kuin siivillä. Kun perheessä on kolme teini-ikäistä tyttöä, sen kyllä huomaa. Onneksi! Meillä oli hyvä tuuri, kun meille sattui niin hyvin perheeseemme sopiva vaihto-oppilas. Mitään vieraskoreutta ei kauaa ollut. Toisaalta Valerie on osaltaan myös tasapainottanut perhettämme. Uusi perheenjäsen on tuonut uusia tuulia perheeseemme ja antanut kaikille mahdollisuuden irtautua rooleistaan. Jokainen meistä on varmasti kasvanut tavallaan. Puhumattakaan kielitaidon kehittymisestä. Meille vaihto-oppilas oli juuri tänä vuonna erittäin hyvä juttu!  Jos olet koskaan harkinnut vaihto-oppilaan ottamista, niin uskallamme suositella!

Sekä liha-asiakkaitamme että matkailupuolen asiakkaitamme kiitämme lämpimästi kuluneista vuosista. On se vaan uskomaton juttu, että tällainen tavallinen maanviljelijäperhe on päässyt mukaan luomalihan suoramyynti-toimintaan ja lomahuviloiden vuokratoimintaan näin kivasti. Meidän perheellemme tämä sähköinen maailma on ollut tosi tärkeä juttu!

Mitähän kivaa alkanut vuosi tuo tullessaan?

Hyvää Alkanutta Vuotta 2015!

 

Toivottavat: Eero ja Seija Raudaskoski perheineen ja kaikenkarvaiset kaverit